Gratis online masterclass voor (plus)ouders die verlangen naar meer rust en minder stress in hun  samengesteld gezin

‘Dag Cindy, ik heb met veel genoegen en interesse het webinar van het samengestelde gezin gevolgd. Ik woon ruim 20 jaar in een samengesteld gezin (6 kinderen, adolescenten toen mijn man en ik elkaar leerden kennen). Alle voorbeelden en ideeën, die in het webinar naar voren kwamen, hebben mij veel goed gedaan. Het heeft een hoop onzekerheid over wie ik was als moeder voor mijn eigen kinderen en als plusouder voor de andere kinderen een stuk stevigheid gegeven. 20 jaar geleden was er nog weinig over bekend en geschreven en vogel je het zelf maar uit via trial en error. Gelukkig is dat uiteindelijk allemaal wel op zijn pootjes terecht gekomen maar het was niet altijd simpel. Alsnog hartelijk dank voor het webinar!’

In de afgelopen 15 jaar heb ik letterlijk meer dan duizend (plus)ouders en koppels geholpen om meer rust en harmonie te vinden in hun samengesteld gezin!

En ook al is elke situatie uniek, toch zijn er enkele belangrijke principes die voor iedereen gelden.

Dus, heb jij last van spanningen in je samengesteld gezin? Van relatiestress? Of wil je problemen voor zijn en weten hoe je het goed aanpakt?

Meld je dan aan voor deze gratis masterclass!

In ongeveer 90 minuten laat ik je zien waarom er zo gemakkelijk relatiestress opduikt als er één of meer kinderen zijn uit een vorige relatie én wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat er meer rust en harmonie komt.

Een inspirerende avond voor jou?

Jij en/of je partner hebben kinderen uit een vorige relatie. Het maakt niet uit of je samenwoont of niet. Ook maakt het niet uit of jullie nog maar net samen zijn of al jaren in rondjes draaien.

Sta je open om iets nieuws te leren? Van harte welkom!

Past dit moment je niet?

Meld je dan toch aan. Je ontvangt achteraf een opname die nog enkele dagen beschikbaar blijft.

Pin It on Pinterest