7 diepe transformaties voor een meer ontspannen samengesteld gezin 

schrijf je in voor de online masterclass en ontdek wat jij te doen hebt om rust en harmonie te creëren in de relaties

rustig en ontspannen kunnen thuiskomen als iedereen er is

weten dat het goed is voor de kinderen

tot in je tenen voelen dat je partner met jou oud wil worden en vice versa

 

Dát is hoe het voelt als de relaties in je samengesteld gezin goed zitten!

Niet dat alles ooit perfect zal lopen,

maar kleine, dagelijkse dingen over de was en de plas enzo leiden dan niet langer tot grote crisissen 

en dat vreselijke gevoel van falen, verscheurd zijn, spanning of je onbegrepen voelen

heeft plaats gemaakt voor inzicht, moed en vertrouwen om het anders aan te pakken.

In december organiseer ik een online masterclass voor (plus)ouders die willen leren hoe ze voor meer rust en ontspanning in hun samengesteld gezin kunnen zorgen door zich zelf anders op te stellen.

iets voor jou?

 

Er zijn 1 of meer kinderen uit een vorige relatie en je merkt dat het niet helemaal (of helemaal niet) loopt zoals jij zou willen. Je herkent iets van het volgende en staat open voor verandering:

 

  • Jij en je partner kunnen doorgaans goed overweg met elkaar, maar toch heb je een andere aanpak als het gaat over opvoeden en huisregels. Frustrerend! Waarom begrijp je elkaar anders zo goed, maar nu niet?! Je voelt je soms machteloos en eenzaam. Daar probeer je je omwille van de lieve vrede over te zetten, maar dat lukt niet.
  • Het lijkt soms alsof er een concurrentiestrijd woedt waarbij de de ene zich achtergesteld of buitengesloten voelt ten opzichte van de andere en waarbij de ouder de indruk heeft tussen twee vuren te staan.
  • Je bent niet helemaal (of helemaal niet) op je gemak bij elkaar en houd je hart vast voor wat het weer gaat geven als de kinderen komen. Jullie ontwijken elkaar wat en daar voel je je schuldig over.
  • Je probeert te praten, afspraken te maken en door de vingers te zien, maar het lijkt alsof de relaties uiteindelijk onverenigbaar zijn.
  • Je bent misschien niet bleu als het over persoonlijke ontwikkeling gaat en hebt mogelijks al wat therapie of coaching achter de kiezen. Toch blijf je jezelf tegenkomen en heb je last van emoties als jaloezie, schuldgevoel, schaamte, zelftwijfel, haat…

Leven in een relatie als er al kinderen zijn kan pittig en uitdagend zijn.

Gelukkig kan je leren het anders aan te pakken, zodat de rust in huis neerdaalt en de verschillen juist voor humor en dynamiek zorgen, in plaats van jullie uit elkaar te spelen.

Niet door een lijst met nieuwe huisregels te onderhandelen, het kind tot praten te dwingen of te proberen de anderen tot inzicht te brengen, maar door er zelf anders in te gaan staan.

Hoe dit precies zit, leer ik je in de online masterclass

‘7 diepe transformaties voor meer ontspanning in je samengesteld gezin’

?

Ik laat je met veel plezier en toewijding zien hoe een samengesteld gezin werkt en hoe jij je invloed kan gebruiken om tot meer respect, verbinding en harmonie te komen.

Je kan deelnemen met of zonder partner. Het maakt daarbij niet uit of je samenwoont, al jaren in rondjes draait of net het eerste wolkje aan de lucht hebt gezien. 

De masterclass bestaat uit twee avonden via zoom, nl. op 7 en 14 december 23, telkens van 20 tot 21u30. (kan zijn dat het wat uitloopt 🙂

Van elke avond ontvang je de volgende ochtend een opname in je mailbox. Niet erg dus als je niet live kan deelnemen. Deze opname is gedurende 2 weken terug te kijken – uitsluitend voor wie zich ingeschreven heeft – en verdwijnt op 31 december ’23 onherroepelijk van het web.

Prijs? 89 euro voor de twee avonden.

Je partner kan meedoen en dan heb je dus twee tickets voor de prijs van één 🙂

De twee avonden horen bij elkaar; je kan dus niet inschrijven voor slechts één van de twee avonden.

Neem je met of zonder partner deel? De prijs blijft dezelfde, je hoeft maar één keer in te schrijven.

Twijfel je over je deelname of zit je met een vraag? Neem contact met me op via het formulier hieronder.

Praktijk

Cindy Schepers
Noéstraat 19, 3360 Bierbeek (Leuven), België

 

Volg mij 

Mijn boek is uit!

Contactformulier

Adviesvragen worden niet via e-mail behandeld. Dank voor je begrip. 

Pin It on Pinterest