waar blijft die harmonie?!

Workshop voor koppels

Leer wat nodig is om je samengesteld gezin goed aan te pakken

Zijn er één of meer kinderen uit een vorige relatie? Dan gaan jullie door een proces van zoeken en afstemmen op elkaar. Van blij en hoopvol, naar uitdagend, moeilijk of pijnlijk. Leer je hier op een goede manier mee omgaan, dan kan er verbinding en harmonie ontstaan en wordt jullie samenzijn steeds meer een echte thuis.

Online avondworkshop voor koppels

Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe jullie tot een beter samengesteld gezin kunnen komen. Of tot betere relaties, want het maakt mij niet uit of jullie samenwonen of niet.

Op het programma:

  • wat er nodig is voor meer respect, rust en harmonie
  • de meest voorkomende uitdagingen en valkuilen waar mensen met goede bedoelingen intrappen
  • hoe je tot een positieve band komt met elkaar
  • hoe het komt dat emoties roet in het eten strooien en wat je daaraan kan doen
  • tips en tricks over hoe je beter kan communiceren

Praktisch

Je kan enkel samen met je partner deelnemen. De deelnameprijs per koppel bedraagt 70 euro incl. btw.

13 december 2021 van 19u30 tot 22u – volzet

Binnenkort komen de data ter beschikking van deze workshop in het voorjaar van 2022. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om als eerste de kans te krijgen om in te schrijven.

 

Ook belangrijk…

  • Het maakt niet uit hoe lang jij en je partner samen zijn en of jullie samenwonen of niet.
  • Wat je vertelt over je eigen situatie en of je passief luistert of actief vragen stelt, kies je zelf.
  • Je wordt echt verwacht mét partner.

Zij gingen je voor…

We vonden de sessie erg interessant en verhelderend.  Door de manier waarop Cindy de dingen verwoordt, kunnen we beter onze eigen situatie vanop afstand bekijken, wat helpt om daar beter mee om te gaan.  

“Wat me opviel ik hoe gelijklopend de ervaringen zijn bij iedereen (bijna). Wij zijn niet abnormaal dus 😊 Hele goede setting, veilige atmosfeer om dingen uit te spreken. Goed gelachen!! Tools in handen om het beter aan te pakken.”

“Deze sessie was een plek waar je als (plus)ouder gehoor en steun krijgt, als ook een spiegel voor je neus. Met veel inspiratie gaan we naar huis! Erg fijn dat Cindy ook uit eigen ervaring spreekt. Maakt het super herkenbaar en realistisch. Ik beveel dit aan iedereen aan.”

We vonden het allebei een hele fijne en leerrijke avond, we zijn echt fan van jou 🙂 We zijn de laatste tijd heel erg bezig met verbinding en wat jij vertelt leunt daar heel dicht bij aan. Je geeft concrete handvatten om het toe te passen. Heel boeiend, je inspireert ons beiden! We voelen nu al dat het contact met jou ons samengesteld gezin ten goede komt.

“Dat we niet slecht bezig zijn denk ik zo!”

“Blij om te horen dat relaties kunnen veranderen. Ook na vele jaren. Inzichten in waar het fout is gelopen en waar we de mosterd moeten halen. Had niet verwacht dat mijn partner wou meekomen en dingen opschreef.”

“Erg bevrijdend om inzicht te hebben in de dynamieken van samengestelde gezinnen, om te horen dat je niet alleen bent! Goede afwisseling tussen theorie en concrete voorbeelden.”

“Heel aangename setting met spreker die de olifant in de kamer durft te benoemen. Dit zou echt goed zijn voor alle nieuw samengestelde gezinnen!”

“Blij dat je ook ingegaan bent op die duivelse dialogen. Pijnlijk herkenbaar voor mij en mijn partner. We begrijpen elkaar nu veel beter. Ik heb geleerd anders naar de conflicten te kijken. We gaan met veel inzichten en werkpuntjes naar huis!”

Een aantal concepten waren serieze eye-openers voor ons allebei. Bijvooreeld je uitleg over insider en outsiders heeft gisteren al geholpen om met mijn dochter te durven spreken over wat zij ongetwijfeld ook ervaart (wat ik hiervoor onzeker uit de weg ging). Jouw woorden helpen ons om elkaar beter te begrijpen. Dank!

Praktijk

Cindy Schepers
Noéstraat 19
3360 Bierbeek (Leuven)
België

Volg mij 

Contactformulier

Adviesvragen worden niet via e-mail behandeld. Bedankt voor je begrip.

Pin It on Pinterest