Foto

Echt nood aan meer harmonie en verbinding?

 

Ik merk dat vele mensen eigenlijk maar wat zitten te overleven in hun samengesteld gezin. De tijd uitzitten, later thuis komen van hun werk om het stiefkind te ontlopen, niet helemaal de ouder zijn die ze willen zijn, schrik om de partnerrelatie te riskeren…

Dat is toch jammer?

Het hoeft echt niet zo te zijn. Nee, écht niet, ook niet als het zogezegd al jaren scheef zit, de ex saboteert of het kind manipuleert.

Op 15 oktober plan ik daarom een gloednieuw webinar: in vier stappen naar een beter samengesteld gezin.

Daarin zet ik alle puntjes voor je op de i.
Leg ik uit welke vier dingen je in zijn geheel te veranderen hebt, zodat het beter gaat bij je thuis. Zodat de relaties verbeteren, de sfeer positiever wordt, er meer rust en harmonie komt.

Tijdens deze nieuwe online training krijgt een geheel overzicht van alle stappen, zodat je het bos terug ziet door de bomen.

Wat ik merk bij mijn volgers dat ze een of andere manier niet echt komen tot grote verandering.

Je leert iets, past iets toe… maar weet je, een samengesteld gezin is een uiterst complex gebeuren. Er zijn vele knoppen waar aan te draaien valt, zo vele radartjes die op elkaar inwerken… dat met het lezen van een artikel of hier of daar een video doorgaans niet echt de grote verandering komt.

Dat heeft te maken met de verschillende betrokken partijen die elk hun eigen motivatie hebben, vicieuze cirkels waar we niet zomaar uitstappen en goede voornemens die niet werken omdat we geen inzicht hebben in hoe onze emoties werken. Als puntje bij paaltje komt slagen we er niet in toe te passen wat we weten.

Vandaar: een webinar om de puntjes eens goed op de i te zetten.

Ben je er bij?!

Deze training volg je vanaf je scherm (Smartphone, Ipad…) van waar je maar wil. Je krijgt mij in beeld terwijl ik mijn training voor je presenteer en kan vragen met me stellen via de chat. Je bent niet zichtbaar of hoorbaar en blijft anoniem voor de andere deelnemers.

Makkelijker wordt het niet!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens met respect. Lees er alles over in mijn privacybeleid.