Ruth en Patrick (*) zijn ongeveer een jaar samen. Ze zien elkaar doodgraag, maar hebben vele dramatische gesprekken als het over zijn kinderen gaat. Ze geloven dat als Ruth maar door mij gecoacht wordt, zij zich zal kunnen invoegen in het geheel en alles beter wordt.

Ik ben het daar niet mee eens. Sterker nog: ik geloof dat ze hierdoor steeds vaster komen te zitten.

Wat kunnen ze dan wel? Dat leer je in de video hieronder:

Herken jij de situatie van Ruth en Patrick? Hoe gaan jullie er mee om? Wat leer je uit deze video? Graag lees ik jouw reactie onder deze video.

Hulp nodig bij jouw samengesteld gezin? Lees hier hoe ik je kan helpen >>>

Graag herinner ik je er aan dat je bij mij een online basisprogramma voor beter samengestelde gezinnen kan volgen. Dat is het programma waarop de begeleiding van Ruth en Patrick gebaseerd is en heeft als doel alle misverstanden over samengestelde gezinnen en relaties de wereld uit te helpen en je te leren hoe je het wél aanpakt. Doe je mee?

Getuigenis van een deelnemer over dit programma:

“Heldere, gestructureerde en goed geïllustreerde uiteenzetting in mensentaal. Een aanrader voor iedere ‘plus’ of ‘min’ ouder. Fijne en toepasselijke afbeeldingen, luchtig en speels, fijne combi met de toch wat ‘zware’ kost. Dank je wel voor alle waardevolle informatie. Helder, to the point en no nonsens.”

Meer info over dit programma vind je hier >>>

(*) Namen en andere gegevens die naar de identiteit van deze mensen verwijzen zijn uiteraard om privacyredenen veranderd.

Pin It on Pinterest

Share This