Webinar op 19 februari

Liefde en verbinding met je partner

… als relatiestress dreigt over te nemen

 

Webinar voor (plus)ouders op

maandag 19 februari om 20u30

(met opname voor al wie zich aanmeldt)

 

De mensen die bij mij over de vloer komen willen doorgaans niet liever dan met elkaar verder.
Ze zien elkaar doodgraag en staan versteld dat ze na een tijdje moeten vaststellen dat het niet helemaal loopt… en dat dit iets doet met de band tussen hen.

Misschien herken je dat wel?

 

Liefde is er zeker! Maar dit is er ook: 

 

  • Elke keer de kinderen komen lijk je elkaar wat te verliezen. Achteraf is er tijd en energie nodig om mekaar terug te vinden. Tegen het zover is, staan de kinderen alweer bijna voor de deur (en neemt de stress weer toe). 
  • Spanningen over het gezin, de omgang met de kinderen, de verschillen maken dat er afstand komt. Je voelt je niet gezien, geliefd, begrepen, goed genoeg. Dit vreet aan jullie relatie.
  • Jullie kunnen hier niet goed over praten. Of het praten kost zoveel energie dat er geen ruimte overblijft voor fun en leuke dingen 🙁

Je moest eens weten hoe vaak ik dit soort verzuchtingen hoor op een week…
Om je gerust te stellen dat je niet alleen bent én om je enkele simpele en leuke tips te geven over hoe je de liefde en verbinding weer volop voeding geeft, organiseer ik binnenkort een webinar.

Aanmelden doe je hier >>

 

Twee punten op de agenda tijdens dit webinar:

1.  Ik laat je zien waarom je niet de enige bent die dit meemaakt. Waarom net dit soort fenomenen veel voorkomend zijn in samengestelde gezinnen.

2. Vooral wil ik je inspireren met enkele dingen die jullie kunnen doen om je niet meer door bovenstaand gedoe te laten gijzelen.

Doe je mee?

Het aantal plaatsen is strikt beperkt.

Wanneer? Maandag 19 februari 2024 van 20u30 tot 22u00

Opname? Iedereen die zich aanmeldt ontvangt achteraf de opname (te bekijken tem 25 februari ’24)

Waar? Online, dus van waar je maar wil zolang er internet is!

Prijs? 7,5 euro

Voor wie? Voor plusouders, ouders en koppels die gaan voor de liefde

Aanmelden? Via deze link >> (zolang er plaats is)

Onwennig? Je bent onzichtbaar voor de andere deelnemers en blijft anoniem!

 

Je kan uiteraard deelnemen zonder partner… maar… het wordt natuurlijk vele malen makkelijker om gewoon samen voor het scherm te gaan zitten 🙂

‘Dag Cindy, ik heb met veel genoegen en interesse het webinar van het samengestelde gezin gevolgd. Ik woon ruim 20 jaar in een samengesteld gezin (6 kinderen, adolescenten toen mijn man en ik elkaar leerden kennen). Alle voorbeelden en ideeën, die in het webinar naar voren kwamen, hebben mij veel goed gedaan. Het heeft een hoop onzekerheid over wie ik was als moeder voor mijn eigen kinderen en als plusouder voor de andere kinderen een stuk stevigheid gegeven. 20 jaar geleden was er nog weinig over bekend en geschreven en vogel je het zelf maar uit via trial en error. Gelukkig is dat uiteindelijk allemaal wel op zijn pootjes terecht gekomen maar het was niet altijd simpel. Alsnog hartelijk dank voor het webinar!’

Pin It on Pinterest