Foto

Online infosessie voor (stief)ouders  - 16 maart 2020 

 

Op 16 maart organiseer ik een gratis online infosessie voor wie wil werken aan een beter samengesteld gezin.

Een beter samengesteld gezin?

Dat betekent: minder spanning of ruzie, minder issues over opvoeding, buitengesloten, betere sfeer in huis, met elkaar én met de kinderen!

Beter samengesteld is meer rust en begrip voor elkaar, degelijke relaties waar ieder zich goed voelt.

 

Voorbeelden, uit het leven gegrepen

We staan stil bij veel voorkomende vragen en uitdagingen. Ik geef je (anonieme) voorbeelden van koppels die ik begeleid  heb bij het verbeteren van de relaties. Ik vertel je wat bij hen een echte ommekeer mogelijk gemaakt heeft en wat daarbij tips en valkuilen zijn. 

 

Is dit iets voor jullie?

Deze avond is gericht op mensen die er aan toe zijn de situatie bij hen thuis te verbeteren en die open staan voor verandering.

Of jullie wel of (nog) niet samenwonen, of de kinderen al de deur uit zijn of nog in de pampers zitten… dat maakt allemaal niet uit:  welkom!

 

Praktisch

Deze infosessie gaat door op maandag 16 maart om 20u30.

Locatie: de sessie is online, dus je kan deelnemen van waar je ook bent, zolang je maar een degelijke internetaansluiting hebt!

Prijs: gratis

Je haalt het meest uit deze avond als jouw partner mee kijkt.

Aanmelden doe je door je hieronder op te geven

Dit is wat vorige deelnemers van deze infosessie vonden:

 

“Erg bevrijdend om inzicht te hebben in de dynamieken van samengestelde gezinnen, om te horen dat je niet alleen bent! Goede afwisseling tussen theorie en concrete voorbeelden.”

“Ik heb van Cindy geleerd anders naar de conflicten te kijken. We gaan met veel inzichten en werkpuntjes naar huis!”

“Deze sessie was een plek waar je als plusouder gehoor en steun krijgt, als ook een spiegel voor je neus. Ik beveel dit aan iedereen aan.”

“Met veel inspiratie gaan we naar huis! Erg fijn dat Cindy ook uit eigen ervaring spreekt. Maakt het super herkenbaar en realistisch.”

“Wij zijn niet abnormaal dus. Tools in handen om het beter aan te pakken.”

“Wat me opviel ik hoe gelijklopend de ervaringen zijn bij iedereen (bijna). Hele mooie setting, veilige atmosfeer om dingen uit te spreken. Goed gelachen!!”

“Blij dat je ook ingegaan bent op die duivelse dialogen. Pijnlijk herkenbaar voor mij en mijn partner”

“Ik begrijp mijn partner nu veel beter.”

“Heel aangename setting met spreker die de olifant in de kamer durft te benoemen.”

“Mijn partner dacht altijd dat ik gewoon overgevoelig was en ons samengesteld gezin daarom (te) intens beleef. Dankzij de infosessie met jou ziet hij nu dat het niets met mijn gevoelens te maken heeft, maar met de structuur van het gezin. Hij stelt zich nu helemaal anders op. We kunnen anders communiceren en dat bespaart ons heel wat leed. Ik ben zo blij dat we dit samen gevolgd hebben!”

“Ik had een hele andere avond verwacht. Met info hoe ik het precies moet aanpakken, maar nu blijkt dat zo niet te werken. Wij laten het nog even bezinken allemaal, maar je hebt wel een aantal gevoelige snaren geraakt.”

“Dit zou echt goed zijn voor alles nieuw samengestelde gezinnen!”

“Blij om te horen dat relaties kunnen veranderen. Ook na vele jaren. Inzichten in waar het fout is gelopen en waar we de mosterd moeten halen.”

“De locatie, opzet en interactie vonden wij goed zoals het was. Doordat de sessie in een huiselijke, warme omgeving was, was iedereen opener en meer op zijn gemak. We gaan vooral naar huis met het idee dat verschillen er mogen blijven.”

“Dat we niet slecht bezig zijn denk ik zo!”

“Had niet verwacht dat mijn partner wou meekomen en dingen opschreef!”