Foto

Infoavond voor koppels: de 6 uitdagingen van het samengesteld gezin beter begrijpen

Momenteel staat er geen infosessies ingepland. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan brengen zodra een nieuwe datum bekend is. 

Dit is wat vorige deelnemers van deze infosessie vonden:

“Erg bevrijdend om inzicht te hebben in de dynamieken van samengestelde gezinnen, om te horen dat je niet alleen bent! Goede afwisseling tussen theorie en concrete voorbeelden.”

“Ik heb van Cindy geleerd anders naar de conflicten te kijken. We gaan met veel inzichten en werkpuntjes naar huis!”

“Deze sessie was een plek waar je als plusouder gehoor en steun krijgt, als ook een spiegel voor je neus. Ik beveel dit aan iedereen aan.”

“Met veel inspiratie gaan we naar huis! Erg fijn dat Cindy ook uit eigen ervaring spreekt. Maakt het super herkenbaar en realistisch.”

“Wij zijn niet abnormaal dus. Tools in handen om het beter aan te pakken.”

“Wat me opviel ik hoe gelijklopend de ervaringen zijn bij iedereen (bijna). Hele mooie setting, veilige atmosfeer om dingen uit te spreken. Goed gelachen!!”

“Blij dat je ook ingegaan bent op die duivelse dialogen. Pijnlijk herkenbaar voor mij en mijn partner”

“Ik begrijp mijn partner nu veel beter.”

“Heel aangename setting met spreker die de olifant in de kamer durft te benoemen.”

“Ik had een hele andere avond verwacht. Met info hoe ik het precies moet aanpakken, maar nu blijkt dat zo niet te werken. Wij laten het nog even bezinken allemaal, maar je hebt wel een aantal gevoelige snaren geraakt.”

“Dit zou echt goed zijn voor alles nieuw samengestelde gezinnen!”

“Blij om te horen dat relaties kunnen veranderen. Ook na vele jaren. Inzichten in waar het fout is gelopen en waar we de mosterd moeten halen.”

“De locatie, opzet en interactie vonden wij goed zoals het was. Doordat de sessie in een huiselijke, warme omgeving was, was iedereen opener en meer op zijn gemak. We gaan vooral naar huis met het idee dat verschillen er mogen blijven.”

“Dat we niet slecht bezig zijn denk ik zo!”

“Had niet verwacht dat mijn partner wou meekomen en dingen opschreef!”