Foto

Gratis online infosessie: het nieuw samengestelde gezin beter begrijpen

Een samengesteld gezin kan wel degelijk gelukkig zijn.

En functioneren als een geheel.

Er zijn er zelfs die daarbij erg op een traditioneel gezin lijken.

Maar om goed te kunnen functioneren, is het cruciaal dat je vanuit de realiteit vertrekt.

 

Gratis online infosessie, om te leren wat een samengesteld gezin is én wat er voor nodig is om het in goede banen te leiden

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil informeren over het samengestelde gezin, organiseer ik een gratis online infosessie ‘Hoe verkrijg je een beter samengesteld gezin?’

Vanuit je luie zetel thuis kan je volgen, met de I-pad in je hand. Niemand ziet je of weet dat jij deelneemt (behalve ik natuurlijk😊).

 

In dit webinar ga ik je precies vertellen wat een samengesteld gezin is en wat er voor nodig is om het in goede banen te leiden. Zodat jij duidelijk weet waar je aan toe bent en zodat je weet wat je moet doen om het bij te sturen mocht dat nodig zijn. Wie dat wil, kan via de chat anoniem vragen stellen.

 

Powered by WebinarGeek

Past de datum je niet? Dat is geen enkel probleem want al wie zich inschrijft ontvangt de opname van de sessie achteraf automatisch in zijn of haar mailbox. Schrijf je dus sowieso best in!

Zowel voor beginners (mensen die een samengesteld gezin overwegen) als voor gevorderden (mensen die zich vast voelen zitten in hun gezin).

Wat levert het je op?

 

jij krijgt een meer realistisch beeld van een samengesteld gezin

 

je kan je verwachtingen bijstellen en verwerkt een kompas zodat je je beter kan oriënteren in je gezin.

 

je weet wat nodig is om problemen aan te pakken

 

er ontstaat meer rust en duidelijkheid

 

 

Honderden ouders en stiefouders gingen je reeds voor. Doe jij ook mee?  Het is gratis en online!

 

Powered by WebinarGeek

 

 

Lees hier wat andere (stief)ouders van deze gratis online sessie vonden:

 

“Meer dan interessant! heel wat tips gekregen! en nu GO 4 IT!!!!”

“Ik vond het verhelderend en leerzaam. Goed inititatief. Smaakt naar meer!”

“Fantastisch initiatief. Inhoud zeer interessant. Kwaliteit zeer goed. Leuk om de slides naast de spreker te zien.”

“Interessant, vlot toe te passen en goede voorbeelden! Dank je wel voor de positieve mindset!”

“Ik vond het heel boeiend en een mooie eerste intro. We zijn 4 jaar samen en hebben ons best al goed geïnformeerd en geïntegreerd, en toch is het goed om nog eens te lezen en horen ‘Het is normaal dat…..’. We hebben nog veel te leren en groeien dus ik hoop samen met mijn partner naar je workshop te komen.”

“Dat ik dacht alle valkuilen wel te weten en er bewust mee om te gaan. Helaas toch moeten constateren dat ik in sommige valkuilen gevallen ben en daar dus nog het nodige werk te verrichten heb.”

“Dank je wel Cindy voor deze mogelijkheid en weer een zee aan inzicht. Nu het navigeren van de gevoelens erop. Jij helpt daar enorm in, door wat je zegt en hoe je het brengt. Ik kon niet bij de live opname zijn maar nu vandaag heb ik het 2 keer afgeluisterd.  Dank je wel, dat wat ik herken geeft ook erkenning van het doorstane. Dat je dit zo online aangeboden hebt is van grote waarde. Wat ik zo mooi vind is dat je zo puur bent in de uitvoering ervan, niet overdreven gepolijst maar zo jezelf. Door je eigen kwetsbaarheid die je erin legt ben je zo uitermate geloofwaardig. Dank je wel. Graag weer tot een volgende keer. Lieve warme groet uit Holland!”

“Misschien moet dit een vak in het onderwijs worden … hoe respectvol omgaan en geweldloos communiceren met het inzicht van de 6=9 ! I  LoVe IT !!!”

“Cindy, jouw webinar…  heel interessant en goed gedaan van jou!  Bedankt voor de tools, oh zo belangrijk! Van hopeloos naar hoopvol, naar begrip en er weer in geloven. Logisch toch :)”

“Ik was aanwezig met baby aan de borst 😊 Wij zijn hier beter bezig dan ik had gedacht 🙂 bedankt voor de bevestiging!”

“Het is fijn om hier thuis dit te volgen, geen babysit gedoe en mijn man moet niet alles volgen, ik kan verslag uit brengen.”

“Heel erg bedankt, Cindy – “lezen over” helpt, maar erover uitgelegd krijgen nog zoveel meer. Erg verduidelijkend.”

“Enorm bedankt voor de uitleg, het helpt opnieuw eens bezinnen ! Ook de online opzet is super geslaagd! Ik laat mijn partner dit zeker ook bekijken. nogmaals bedankt !”

 

Geprikkeld om mee te doen met deze gratis online infosessie voor (stief)ouders?! Schrijf je hieronder in als je dat nog niet gedaan hebt:

 

Powered by WebinarGeek

Past de datum je niet? Dat is geen enkel probleem, want als je je opgeeft ontvang je de opname automatisch in je mailbox.