Foto

Info en inzichten voor stiefouders en gescheiden ouders die er het beste van willen maken

De spelregels van het nieuw samengesteld gezin

 

Ben je van plan een nieuw samengesteld gezin te starten en weet je niet hoe je dat aanpakt of hoe je de valkuilen vermijdt?

Of woon je al in zo een gezin en wil je een doorstart maken? De problemen die er zijn aanpakken en de relaties verbeteren?

 

Dan is de inforeeks ‘De spelregels van het nieuw samengesteld gezin’ iets voor jou.

 

In vier opeenvolgende sessies geef ik je inzicht in wat precies de plek van ieder is, hoe je tot rust, liefde en begrip komt en wat jij kan doen om problemen te voorkomen of aan te pakken.

 

Dit is wat je leert:

 

  • … wat de spelregels en de veel gemaakte fouten van het leven in een samengesteld gezin zijn
  • … wat je van elkaar mag verwachten en wat niet
  • … hoe je een samengesteld gezin praktisch aanpakt
  • … wat er nodig is om de relaties te verbeteren en hoe jij dat kan beïnvloeden
  • … wat de rol van stiefouder precies inhoudt en hoe je een band opbouwt met je stiefkind
  • … hoe je beter kan omgaan met verschillen in gewoontes en opvoedstijlen
  • … hoe je je kind doorheen de scheiding helpt en goed in dit gezin loodst
  • … wat nodig is  om de partnerrelatie gezond te houden en hoeveel aandacht die best krijgt
  • … hoe je beter omgaat met de insiders en outsiders in je gezin
  • … wanneer verdere begeleiding nuttig is

 

Bijzonder!

Dit programma bestaat uit vier sessies die online georganiseerd worden. In de volle privacy van je eigen huiskamer volg je de presentaties op je laptop of tablet. Je stelt vragen via de chat of de microfoon van je toestel en ik beantwoord ze.

Je hoeft je huis dus niet uit en kan volledig anoniem blijven als je dat wenst. Bovendien krijg je achteraf toegang tot de opnames van de verschillende sessies. Hierdoor kan je de inhoud zo vaak terugkijken als je wil of dat op een moment doen dat je beter past.

 

Is dit programma geschikt voor jou?

Deze sessies zijn bedoeld voor stiefouders en gescheiden ouders die in een samengesteld gezin wonen (of dat van plan zijn) en die willen leren hoe ze tot een meer harmonieus samengesteld gezin komen.

Deze reeks is zowel geschikt voor gezinnen waarbij slechts één partner kinderen heeft uit een vorige relatie (enkelvoudig samengesteld) als voor gezinnen waar beide partners dat hebben (dubbel samengesteld).

De reeks is ook aan te bevelen voor mensen die overwegen om bij mij een persoonlijke begeleiding te volgen en goed voorbereid willen zijn. Je krijgt een inzicht in mijn manier van werken.

Je kan de sessies alleen of met je partner bekijken.

Omdat het een inforeeks betreft is het belangrijk dat je weet dat ik niet gedetailleerd of uitgebreid op jouw persoonlijke situatie kan ingaan.

 

Waar en wanneer?

Op 21, 22, 28 en 29 augustus 2017 van 20u tot 21u30.

Deze vier sessies vormen een reeks en zijn in hun geheel te volgen.

 

De locatie kies je zelf: omdat de sessies online gegeven worden kan je ze overal volgen waar je maar wil, zolang je een apparaat met internettoegang hebt.

 

Passen deze data je niet? Er komen opnames van elke sessie, dus niet aanwezig kunnen zijn op het moment van de sessie is geen enkel probleem. Je kan me je vragen vooraf per mail bezorgen en mijn antwoorden daarop achteraf bekijken.

De opnames ontvang je in elk geval, ook als je wél life aanwezig kan zijn.

 

Prijs

Voor dit programma van 4 sessies betaal je 60 euro indien je inschrijft en betaalt vóór 15 juli 2017. Daarna betaal je 80 euro.

 

Wat levert dit programma je op?

Ik reik je inzichten aan over wat een nieuw samengesteld gezin precies is, hoe het werkt en hoe je het beter kan aanpakken. Hierdoor weet je heel goed wat je kan verwachten en wat niet en zie je glashelder hoe jij het heft in handen kan nemen naar meer rust, harmonie en respect in je gezin.

 

Inschrijven

Inschrijvingen verlopen via deze link >>>